Hoe werkt Kluyt

Kluyt.com is een platform waar je makkelijk vergelijkingen kunt maken voor leveranciers van je elektriciteit en gas. Op dit moment bieden wij nog uitsluitend een energievergelijker aan, maar dit willen wij in de toekomst verder uitbreiden. Door over te stappen van energieleverancier kun je tot honderden euro’s per jaar besparen. Kluyt.com wil dit proces zo gemakkelijk mogelijk maken. Door de basisinfo over jouw situatie in te vullen, kunnen we de beste deals voor jou tonen.

Wij staan voor besparen in 5 minuten op je energierekening.
Vul je gegevens in en bespaar vandaag nog:

  • Objectief overzicht van alle aanbieders
  • Geen verborgen kosten
  • Bespaar tot wel € 500,- per jaar


Gemakkelijk overstappen

Overstappen van energieleverancier zonder zorgen: jij kiest je nieuwe maatschappij, wij doen de rest. Geen gedoe over opzeg van contracten en je komt op geen enkel moment zonder stroom te zitten.


Garantie op de laagste prijs

Kluyt.com is dankzij technische hoogstandjes altijd op de hoogte van de meest actuele tarieven. In combinatie met gegevens over jouw situatie kunnen we je altijd de beste deals tonen.


Onafhankelijk
vergelijken

Kluyt.com is op geen enkele manier verbonden aan de energieleveranciers, en kan daarom onafhankelijk advies geven. We trekken geen maatschappijen voor, je krijgt altijd de beste prijs voor jouw situatie.

Echt onafhankelijk

Kluyt.com is onafhankelijk van de energieleveranciers. Wel hebben afspraken gemaakt met hen, waarbij we een vergoeding ontvangen wanneer via onze vergelijker een contract wordt afgesloten. We trekken hierbij niemand voor en je steunt hiermee het voortbestaan van deze site. We worden gedreven door het bieden van een zo voordelig mogelijk tarief aan zoveel mogelijk mensen, zodat de vaste kosten minder worden.

Als je in contact wilt komen met de makers van de site, dan is dat uiteraard mogelijk. Ga hiervoor naar de contact pagina.